Private - Bente Astrup

Private

E-mailbesvarelser

Siden 2001 har Bente givet e-mailbesvarelser.  
Er du interesseret i at få et svar: 
Send dit spørgsmål til info@benteastrup.dk og betal i shoppen.
Du får svar snarest muligt og senest indenfor en uge.
Er det en hastesag, så send en sms.
Ved betaling  har du accepterer forretningsbetingelserne og er myndig. 
Når Bente Astrup besvarer dig intuitivt clairvoyant på dine spørgsmål, så får hun vist muligheder og potentialer, men hun spår ikke om fremtiden. 
Bente Astrup påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Kundeudtalelser:

Susanne Fløjgaard, Silkeborg:
Jeg har gennem de seneste 12 år jævnligt haft brug for sparring i forbindelse med job og karriere. Her har jeg taget fat i Bente Astrup, som hver gang har kunnet lede mig i en retning til at tage de rigtige beslutninger – også de svære. 
Bente Astrup er dygtig og professionel. Jeg vil til enhver tid anbefale Bente, hvis du fx er i tvivl om, hvilken beslutning, du skal vælge; eller hvis du har brug for at vide i hvilken retning, du bør gå. Hun guider ikke altid til den letteste løsning men står ved hendes anbefalinger.

Susse Bodekær Meiner, Frederiksberg:
Bente Astrup har jeg kendt og benyttet de sidste 12 år.
Hun har hjulpet mig med svar på mange spørgsmål om livssituationer det være sig boligskift, min mands sygdom og død , jeg kunne skrive til Bente i svære stunder hvor vi havde det svært.
Altid hurtige og uddybende svar og hun har altid haft en evne til at se de ting jeg havde brug for og også vinkler som jeg ikke vidste jeg havde brug for, give mig ro, trøst og på det sidste også livsmod og forstå at ting tager tid.
Tak for dig Bente og stort held og lykke på din vej.

Bente Laursen, Glostrup:
Jeg lærte Bente Astrup at kende for ca. 15 år siden ved en messe i Falkoner Centeret. Jeg fik en prøve sitting og var så begejstret, at jeg bookede en workshop, hvor jeg lærte at heale. Der udover har jeg været til flere sittings igennem årene, som har givet mig en fantastisk ro i situationen og fået mig til at handle. Jeg kan jo efter så mange år konstatere, at meget er gået i opfyldelse. I en årrække afholdt jeg klarsynsaftener med Bente Astrup, og det var en stor succes, Mange gik derfra med opløftet sind efter at have fået kontakt til afdød. Jeg selv oplevede, at min bedste veninde kom igennem og en helt ung mand i vennekredsen. Fantastisk oplevelse. Jeg kan kun anbefale Bente Astrup, da hun efter mine erfaringer og mening er rigtig dygtig til det, hun laver.