Classroom - Bente Astrup

Classroom

Bente Astrups Classroom

Du har nu en unik mulighed for at blive undervist af Bente Astrup i den lukkede Facebook gruppe Bente Astrups Classroom under firmasiden Bente Astrup.

Bente Astrups Classroom er for Bente Astrups kunder, følgere eller Facebook venner, som gerne vil udvikle sig personligt og bruge deres naturlige intuition til at vælge for dem den bedste vej i livet.
Du ved, at det at være clairvoyant betyder, at du har en udvidet intuition, dvs. en kontakt med nogle ikke-fysiske bevidstheder, som giver dig informationer, som du ikke har nogen jordisk chance for ellers at kunne regne ud eller læse dig frem til.
Helt banalt så er det følelser, ord og billeder, du får inde i din krop. 
Når Bente Astrup besvarer dig intuitivt clairvoyant på dine spørgsmål, så får hun vist muligheder og potentialer, men hun spår ikke om fremtiden. 
Hun overgiver ansvaret til dig selv. Du ser det som en mulighed og et supplement til din egen vurdering. Brug det, du kan, og skyl resten ud i toilettet. 
Du skal altid tage ansvar for dit eget liv og for, hvad du selv synes og føler er rigtigt. 
Som medlem af Bente Astrups Classroom får du den mulighed til rådighed, at opsøge svar og få nogle ekstra indsigter. 
Hen over tid lærer du at kunne stole på din egen intuition og sætte intentioner for dit liv, så du vælger den for dig bedste vej i dit liv.
Du vælger, hvem du er, og hvor du er på vej hen.
Kan du stå inde for dette, er du velkommen til at søge optagelse i klassen.