Business - Bente Astrup

Business

Bente Astrups Business Classroom

Bente Astrups Business Classroom er for selvstændige, konsulenter, terapeuter, undervisere, ledere og ansatte, som vil bruge deres naturlige intuition aktivt på job og i karrieren.

Bentes ABC (Astrups Business Classroom) er et eksklusivt spirituelt online rum for dig, der ønsker at leve din hverdag i fred, ro og harmoni i alle livets facetter. Det er for dig, der vil udvikle dig i din spiritualitet som det naturligste og smukkeste udgangspunkt. Og det er for dig, der er klar til at give slip på alt det, du holder dig selv nede med, fordi du ved, det er din mission at bidrage kærligt og stort.
Du vælger at leve den for dig bedste vej gennem guidning med din naturlige og aktive intuition.

Det handler om at tillade dig selv at nyde joblivet og livet generelt i alle dets facetter i stedet for at presse dig selv og forcere. Det er fra det sted, hvor du tillader livet at udfolde sig, at alle dine drømme begynder at manifestere sig i dit liv en efter en på smukkeste vis.
Du prioriterer at styrke din intuitive intelligens og gøre den aktiv.

Du er som medlem af Bente Astrups Business Classroom i mit fortrolige og personlige læringsrum, hvor jeg med støtte og vejledning fra din intuition vil vise dig vejen hjem til den, du er i dit hjerte – der hvor din sjæl jubler af glæde og dit ego bobler af begejstring.

Det er beregnet for Business kunder, som har brug for rådgivning og et forum med ligesindede. Der er fokus på at sætte intuitionen på arbejde og kunne bruge den som beslutningsværktøj i daglige situationer, karrieren og jobrelationer. Du får:
Månedens clairvoyante Q&A. Et x online spørgsmål og svar session en hverdag i dagtimerne, som optages og kan aflyttes, når det passer dig. Varighed 60 minutter.
Live fjernhealing. Et x online fjernhealing en hverdag i dagtimerne. Du kan deltage uanset, hvor du er og hvad du laver. Varighed 15 minutter.
Månedens kanalisering indtalt på lydfil den første uge hver måned. Varighed 5 - 15 minutter.
Månedens tema indtalt på lydfil den 1. hver måned. Varighed 10 - 25 minutter.
Du modtager løbende mit nyhedsbrev med nyheder, specielle kampagner, historier fra mit liv og artikler.

Spørg efter muligheden for klippekort til firmarådgivning, -koncepter og udvikling.