Work with me - Bente Astrup

Work with me

Bente Astrups Classroom

Du har nu en unik mulighed for at blive undervist af Bente Astrup i den lukkede Facebook gruppe Bente Astrups Classroom under firmasiden Bente Astrup.

Bente Astrups Classroom er for Bente Astrups kunder, følgere eller Facebook venner, som gerne vil udvikle sig personligt og bruge deres naturlige intuition til at vælge for dem den bedste vej i livet.
Du ved, at det at være clairvoyant betyder, at du har en udvidet intuition, dvs. en kontakt med nogle ikke-fysiske bevidstheder, som giver dig informationer, som du ikke har nogen jordisk chance for ellers at kunne regne ud eller læse dig frem til.
Helt banalt så er det følelser, ord og billeder, du får inde i din krop. 
Når Bente Astrup besvarer dig intuitivt clairvoyant på dine spørgsmål, så får hun vist muligheder og potentialer, men hun spår ikke om fremtiden. 
Hun overgiver ansvaret til dig selv. Du ser det som en mulighed og et supplement til din egen vurdering. Brug det, du kan, og skyl resten ud i toilettet.
Du skal altid tage ansvar for dit eget liv og for, hvad du selv synes og føler er rigtigt. 
Som medlem af Bente Astrups Classroom får du den mulighed til rådighed, at opsøge svar og få nogle ekstra indsigter. 
Hen over tid lærer du at kunne stole på din egen intuition og sætte intentioner for dit liv, så du vælger den for dig bedste vej i dit liv.
Du vælger, hvem du er, og hvor du er på vej hen.
Kan du stå inde for dette, er du velkommen til at søge optagelse i klassen.

E-mailbesvarelser

Siden 2001 har Bente givet e-mailbesvarelser.  
Er du interesseret i at få et svar:
Send dit spørgsmål til info@benteastrup.dk og betal i shoppen.
Du får svar snarest muligt og senest indenfor en uge.
Er det en hastesag, så send en sms.
Ved betaling  har du accepterer forretningsbetingelserne og er myndig.
Når Bente Astrup besvarer dig intuitivt clairvoyant på dine spørgsmål, så får hun vist muligheder og potentialer, men hun spår ikke om fremtiden.
Bente Astrup påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser (positive, neutrale eller negative) af at følge de anvisninger og/eller tips, som du læser i disse mails.

Kundeudtalelser:

Susanne Fløjgaard, Silkeborg:
Jeg har gennem de seneste 12 år jævnligt haft brug for sparring i forbindelse med job og karriere. Her har jeg taget fat i Bente Astrup, som hver gang har kunnet lede mig i en retning til at tage de rigtige beslutninger – også de svære.
Bente Astrup er dygtig og professionel. Jeg vil til enhver tid anbefale Bente, hvis du fx er i tvivl om, hvilken beslutning, du skal vælge; eller hvis du har brug for at vide i hvilken retning, du bør gå. Hun guider ikke altid til den letteste løsning men står ved hendes anbefalinger.

Susse Bodekær Meiner, Frederiksberg:
Bente Astrup har jeg kendt og benyttet de sidste 12 år.
Hun har hjulpet mig med svar på mange spørgsmål om livssituationer det være sig boligskift, min mands sygdom og død , jeg kunne skrive til Bente i svære stunder hvor vi havde det svært.
Altid hurtige og uddybende svar og hun har altid haft en evne til at se de ting jeg havde brug for og også vinkler som jeg ikke vidste jeg havde brug for, give mig ro, trøst og på det sidste også livsmod og forstå at ting tager tid.
Tak for dig Bente og stort held og lykke på din vej.

Bente Laursen, Glostrup:
Jeg lærte Bente Astrup at kende for ca. 15 år siden ved en messe i Falkoner Centeret. Jeg fik en prøve sitting og var så begejstret, at jeg bookede en workshop, hvor jeg lærte at heale. Der udover har jeg været til flere sittings igennem årene, som har givet mig en fantastisk ro i situationen og fået mig til at handle. Jeg kan jo efter så mange år konstatere, at meget er gået i opfyldelse. I en årrække afholdt jeg klarsynsaftener med Bente Astrup, og det var en stor succes, Mange gik derfra med opløftet sind efter at have fået kontakt til afdød. Jeg selv oplevede, at min bedste veninde kom igennem og en helt ung mand i vennekredsen. Fantastisk oplevelse. Jeg kan kun anbefale Bente Astrup, da hun efter mine erfaringer og mening er rigtig dygtig til det, hun laver. 


Bente Astrups Business Classroom

Bente Astrups Business Classroom er for selvstændige, konsulenter, terapeuter, undervisere, ledere og ansatte, som vil bruge deres naturlige intuition aktivt på job og i karrieren.

Bentes ABC (Astrups Business Classroom) er et eksklusivt spirituelt online rum for dig, der ønsker at leve din hverdag i fred, ro og harmoni i alle livets facetter. Det er for dig, der vil udvikle dig i din spiritualitet som det naturligste og smukkeste udgangspunkt. Og det er for dig, der er klar til at give slip på alt det, du holder dig selv nede med, fordi du ved, det er din mission at bidrage kærligt og stort.
Du vælger at leve den for dig bedste vej gennem guidning med din naturlige og aktive intuition.

Det handler om at tillade dig selv at nyde joblivet og livet generelt i alle dets facetter i stedet for at presse dig selv og forcere. Det er fra det sted, hvor du tillader livet at udfolde sig, at alle dine drømme begynder at manifestere sig i dit liv en efter en på smukkeste vis.
Du prioriterer at styrke din intuitive intelligens og gøre den aktiv.

Du er som medlem af Bente Astrups Business Classroom i mit fortrolige og personlige læringsrum, hvor jeg med støtte og vejledning fra din intuition vil vise dig vejen hjem til den, du er i dit hjerte – der hvor din sjæl jubler af glæde og dit ego bobler af begejstring.

Det er beregnet for Business kunder, som har brug for rådgivning og et forum med ligesindede. Der er fokus på at sætte intuitionen på arbejde og kunne bruge den som beslutningsværktøj i daglige situationer, karrieren og jobrelationer. Du får:
Månedens clairvoyante Q&A. Et x online spørgsmål og svar session en hverdag i dagtimerne, som optages og kan aflyttes, når det passer dig. Varighed 60 minutter.
Live fjernhealing. Et x online fjernhealing en hverdag i dagtimerne. Du kan deltage uanset, hvor du er og hvad du laver. Varighed 15 minutter.
Månedens kanalisering indtalt på lydfil den første uge hver måned. Varighed 5 - 15 minutter.
Månedens tema indtalt på lydfil den 1. hver måned. Varighed 10 - 25 minutter.
Du modtager løbende mit nyhedsbrev med nyheder, specielle kampagner, historier fra mit liv og artikler.

Se også muligheden for klippekort til firmarådgivning, -koncepter og udvikling i shoppen.


Webinars. workshops og andre aktiviteter

Se venligst under Events.