At være den forskel, som jeg ønsker at se i verden - Bente Astrup

At være den forskel, som jeg ønsker at se i verden

Lige så længe som jeg husker tilbage har naturen været vigtig for mig. Den taler til mig.
En aften gik jeg en tur ved Almind Sø i solnedgangen. Det var begyndt at tynde ud i de mange løbere, som motionerer på stien, så jeg havde vejen mere eller mindre for mig selv. Fugle sang ikke længere, men flere krager skræppede op. Jeg kiggede mig omkring. Jeg følte, at de ville have mig til at vende om. Jeg fortsatte ud ad stien med følelsen af, at jeg måtte være beredt på, at der ville komme en eller anden begivenhed ind i mit liv, som jeg skulle være specielt opmærksom på. Efter kort tid stod jeg stum og kiggede på en busk. Den rystede med alle sine blade, selvom der ikke var nogen vind eller brise. Jeg iagttog de andre buske, som opførte sig helt normalt i den vindstille aften.
“Hvad vil du fortælle mig, kære busk?”
Jeg fornemmede straks, at jeg måtte vende om og komme tilbage til P-pladsen så hurtigt som muligt.
Den dag i dag er jeg taknemlig for, at jeg fik al denne hjælp og beskyttelse, som jeg føler, at det var, at den aften talte busken til mig. Senere delte jeg oplevelsen med min far. “Åh, naturen taler da også til mig. Der er ikke noget specielt i det.” På et splitsekund fik han det gjort til noget helt almindeligt, som vi kunne dele med hinanden.
At leve i harmoni med naturen, sig selv og sine omgivelser er et af mine mål i livet. At kunne føle fred og ro samt have tillid til, at alt er såre godt, når jeg bevæger mig ude af huset.
Det at skabe jordforbindelse gennem at forbinde sig med træer og Jorden samtidig med at være forbundet til det åndelige og spirituelle hjælper mig til at fjerne frygten og angsten fra min krop.
Ofte kommer jeg i balance ved at lytte og kigge indad. Det at kunne være meditativ, at hente mig selv hjem i nuet og give slip giver mig fred til at få plads til det, som jeg gerne vil have i mit liv.
At finde hjem i sig selv og finde sin plads i Verden gennem sjælens stemme, det ønsker jeg for alle.
Er du interesseret i mine redskaber, så like min firmaside på Facebook og meld dig ind i Bente Astrups Classroom.