Er du særlig sensitiv? - Bente Astrup

Er du særlig sensitiv?

Ja, det er jeg og har været det hele mit liv. Som barn undrede det mig, når nogen brugte nødløgne eller havde brug for at pynte på en sag. Farver og bølger af energi var i og omkring ting og mennesker. At være alene i naturen omkring gården var en af favoritterne. Jeg kunne ligge meditativt i kornmarken og se skyer drive. En grusgrav, hvor ingen børn måtte være, opholdt jeg mig på kanten. Jeg sad i trætoppe og kiggede ud i horisonten med en følelse af længsel hjem. Især det at ønske mig et andet sted hen end her, hvor jeg var kommet på jord, fyldte mig i barndommen.
Jeg havde en indre stemme, som jeg kunne lytte til og som hjalp mig til at finde vej. At finde en mening med livet i barndommen fandt jeg i KFUM & K idrætten, hvor jeg som 12-årig begyndte som håndboldstræner. Det motiverede mig til at tage en læreruddannelse med idræt på linje. Børn og unge har jeg altid brændt for at undervise. På seminariet blev jeg spillende træner for medstuderende. Der har været en lang rød tråd i sporten og det at bevæge sig.
Hen over årene er det blevet til undervisning og formidling i mange forskellige emner og områder. Blandt andet meditation, healing, psykiske evner og kunst. Jeg brænder for at undervise dig i at finde ind og lytte til din indre stemme, at give dig redskaber til at udvide dine evner og sanser og finde fred, ro og harmoni, så du kan leve indefra og ud. Kontakt mig eller send en mail, hvis du vil vide mere.