At stå der, hvor solen brænder - Bente Astrup

At stå der, hvor solen brænder

Det kræver mod at stille sig i solen, at blive set og sætte sig selv i centrum i Jantelovens land. Men for mig er der ikke noget bedre end rent faktisk at stå i solens stråler og blive gennemstrømmet af energien.  
At være den du dybest set er og stå ved dig selv, mens du giver plads til livsglæden, er et af mine livsformål. Jeg kender til processen at kunne lytte indad, finde svarene her og turde give dem tilkende i mange forskellige situationer. Det at leve sit autentiske jeg og at være naturlig intuitiv styrker min lyst til livet.
Det er en livsgivende proces at lære at være sig selv i kærlighed, ærlighed og lighed.
Vil du gerne vide mere om at få redskaber til finde din egen vej til den du dybest set er, så send en mail til mig.