Speaker – Teacher – Advisor - Bente Astrup

Speaker – Teacher – Advisor

Jeg er tidligere underviser i den danske folkeskole og på private skoler. Jeg har mere end 20 års erfaring med at undervise børn, unge og voksne.

I dag kombinerer jeg min pædagogiske viden med min erhvervserfaring fra forskellige brancher, når jeg som clairvoyant intuitiv rådgiver, skribent og foredragsholder bruger min intuitive kapacitet til at styrke fremtidens undervisere, konsulenter, terapeuter og private. Jeg er specialist i aktiv intuition og lader mig dagligt lede gennem intuitionen. Jeg tager både store og små beslutninger med min aktive og naturlige intuition.

Jeg kender til at overhøre intuitionen og erkender konsekvenserne i mit liv. Denne livserfaring gør mig kun mere klar på at lytte til min intuition fremadrettet. Jeg mener, at du kan skabe et drømmeliv og din fremtid ved at aktivere din intuition og komme i flow og synkroniseret. Med din intuitive intelligens kan du vælge den bedste vej for dit liv.

Jeg tror på, at intuitionen virker som en faldskærm. Den virker kun, når den er foldet helt ud. Jeg hjælper dig gerne, når du føler, at du står alene i denne proces. Jeg ved, at det kræver individuelt ansvarlighed og evnen til selvorganisering, før du kan komme i mål og leve det liv, som du elsker. Du går vejen alene, men kan vælge at få støtte, undervisning og vejledning.

Jeg brænder for at vejlede og undervise såvel private som selvstændige i brugen af en naturlig og aktiv intuition.